“Klanten vertrouwen mij als expert.”

Indra werkt als commercieel medewerker binnendienst (inside sales) in team Educatie. De combinatie van sales en educatie sluit perfect aan op haar afgeronde studie tot leraar Geschiedenis en commerciële werkervaring als recruiter. Dit is niet de enige reden waarom ze solliciteerde bij Dustin.  

Dustin is een sterk groeiende en ambitieuze IT-partner in België. Ik voel die energie en dynamiek en vind het mooi dat ik kan bijdragen aan de ambities en samen met het bedrijf kan groeien.”  

Commercieel medewerker binnendienst IT bij Dustin
Als commercieel medewerker binnendienst is Indra verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van klanten binnen het onderwijssegment. Ze adviseert en beantwoordt vragen over IT-producten en -diensten. Samen met collega’s kijkt ze wat er nodig is om de beste oplossing voor de klant te bieden en haalt hiermee deals binnen voor Dustin.  

“Ik bouw een eigen netwerk op en werk aan een vertrouwensrelatie met klanten. Het geeft me een goed gevoel wanneer ik een klant heb geholpen en een deal heb binnengehaald of wanneer klanten naar mij keren met hun vragen. Als je nieuw bent, moet je jezelf nog bewijzen in de regio. Na verloop van tijd zijn klanten ook mij gaan vertrouwen als expert en dat voelt goed!”

Samenwerken, ook wanneer we allemaal thuis zijn
“Hoewel we al een hele tijd van thuis moeten werken, proberen we als team zo verbonden mogelijk te blijven. We starten bijvoorbeeld elke werkdag met een teammeeting. Het is fijn om afstemming te hebben met elkaar. We werken vanuit huis, maar zijn sterk verbonden. We hebben dezelfde energie om successen te behalen. Ook voorziet Dustin een complete thuiswerkplek met bureau, stoel, computer, schermen en al de nodige randapparatuur. Zo kunnen we thuis even productief werken als op kantoor.“ 

Vrijheid en ontwikkeling
“Daarnaast heb ik als commercieel medewerker binnendienst alle vrijheid om mijn agenda in te vullen. Het is echt kenmerkend voor werken bij Dustin dat je functie niet in beton is gegoten. Ik kan ideeën aandragen en krijg de ruimte om dit op te pakken. Eén van mijn ideeën was om prospects, die klant waren van Dustin, in beeld te brengen. Waarom zijn ze geen klant meer? En hoe zorgen we dat ze terugkomen? Dit is één van de doelen waarmee ik aan de slag ga.  

Ik heb – als nieuwe medewerker – elke twee weken een gesprek met mijn teammanager over wat ik nodig heb om mijn doelen te behalen. Die begeleiding is heel fijn en goed voor mijn ontwikkeling”.  

Geen IT-kennis
Indra had geen ervaring op het gebied van IT. “Dat is geen probleem. Je krijgt via de academy van Dustin trainingen en mijn collega’s helpen me enorm. Dat ik die ervaring miste, heeft mij niet weerhouden om te solliciteren en belemmert mij niet om mijn job goed te kunnen uitoefenen.” 


Wil jij ook werken binnen een sterk groeiend IT-bedrijf, waar jij je kunt ontwikkelen? Bekijk dan onze vacatures

Vacatures