"Onze cultuur is bijzonder."

Mei 2018 begon Michiel zijn loopbaan binnen Dustin. “De functie van internal (inside sales) accountmanager sprak mij direct aan. Hiervoor werkte ik als projectmanager bij een sales en marketingbureau. Ik had kennis en ervaring op het gebied van het coördineren van projecten. De ITsector leek mij de ideale omgeving om me verder te ontwikkelen op het gebied van projectmanagement. Daarom heb ik gesolliciteerd bij Dustin.” Inmiddels is Michiel alweer 3 jaar inside sales accountmanager op de afdeling Centrale Overheid.  

Michiel Sannes-Reijnen, inside sales accountmanager IT Centrale Overheid (COH)

Dynamisch en samenwerken
“Samen met mijn team ben ik verantwoordelijk voor alle datacenter gerelateerde aanvragen van de Rijksoverheid. Wanneer er een aanbesteding binnenkomt, neem ik deze van voor tot achter door. Op basis van mijn bevindingen betrek ik mensen van de juiste afdelingen en zet acties bij hen uit. Als inside sales accountmanager begeleid ik het hele traject van A tot Z.
Deze projectmatige aanpak maakt mijn werk elke dag weer interessant. Het constant schakelen, zowel intern met collega’s als extern met inkopers en leveranciers. Dit geeft mijn rol een erg dynamisch karakter. 

Bij aanbestedingen heb je te maken met harde deadlines. Dit zorgt af en toe voor hectische en uitdagende momenten. Daar moet je wel mee kunnen omgaan. Ik vind het elke keer bijzonder mooi om te zien dat de goede samenwerking tussen verschillende interne afdelingen en leveranciers of subcontractors vaak leidt tot een overwinning”. 

Vrijheid en goede sfeer
“Dustin is constant in ontwikkeling. Dat zie je terug in onze cultuur, bij medewerkers en goed werkgeverschap. Een groot aantal medewerkers werkt ruim 10 jaar bij de organisatie. Sterker nog, sommige werknemers die zijn weggegaan, komen terug. Ze missen de goede sfeer. 

Je bent vrij in hoe je jouw rol als inside sales accountmanager invult. Er zijn natuurlijk standaard processen, maar deze zijn niet vastgeroest. Er is altijd ruimte voor jouw creativiteit en initiatieven, die leiden tot verbetering.

Dustin is uniek door de expertise op het gebied van IT én door de gezellige sfeer. En we zijn jong van geest. Dit merk je op de werkvloer en tijdens onze geweldige uitjes en feesten. Bij ons is iedereen gelijk en zo gaan we ook met elkaar om.” 

Waardering en betrokken
“Onze cultuur is bijzonder. Ook ver buiten de muren van ons kantoor merkt men dit op. Iedere leverancier, distribiteur of partner bevestigt dit. De marketingafdeling organiseert regelmatig leuke, ludieke acties. Vorig jaar kregen bijvoorbeeld alle 600 medewerkers een heerlijk warme hoodie en een JBL Bluetooth speaker voor het thuiswerken. Zo spreekt Dustin haar waardering uit naar alle medewerkers.
Ik weet zeker dat medewerkers zich hierdoor nauw betrokken voelen bij de organisatie. Ik in ieder geval wel. En dat is wat ons zéker onderscheidt van andere werkgevers in de IT”. 

Enthousiast geworden door het verhaal van Michiel ? Bekijk dan snel onze sales vacatures.

Vacatures